Línia directa empreses i emprenedors - viver.empreses@valls.cat - Moodle Emprenedoria i Empresa    -    IMDL Vallsgenera  -  977 61 20 10  -  vallsgenera@valls.cat  -  Ctra. del Pla 37A  -  43800 Valls

ORGANITZES O IMPROVISES?

L'Institut Municipal de Desenvolupament Local – VALLSGENERA us convida a participar en aquesta jornada de networking, el dia 14 de juny a les 9:00 hores, que té com a objectiu fomentar la relació entre emprenedors, empreses, comerços i professionals que participin en l'organització d'esdeveniments.

La trobada es realitzarà a l'Hotel Class de Valls, Pg. President Tarradellas, 43800 Valls. I es desenvoluparà d'acord al següent programa:

-  9:00h, Acreditacions

- 9:30h, Ponència Inaugural. "Esdeveniments: L'art de mobilitzar audiències" a càrrec de Raimond Torrents.

- 10:15h, Cafè free-networking

- 10:45h, Tast de vins. "Criteris bàsics per a la selecció de vins" a càrrec d'Anna Casabona.

- 11:30h, Networking. Entrevistes curtes i bidireccionals.

- 13:00h, Fi de la jornada

Aquest acte de networking té un format de trobada amb entrevistes curtes i bidireccionals entre tots els participants. En cada entrevista les empreses exposen de forma breu, clara i concisa què fan amb l’objectiu de fer un primer contacte i intercanviar informació de les empreses. L’objectiu de la jornada és trobar quines oportunitats de col·laboració hi ha entre ambdues parts, cercant possibles cooperacions comercials.

L’acte és gratuït (inclou el material i l’esmorzar).

Podeu fer la vostra inscripció on line a: www.vallsgenera.cat o vallsgenera@valls.cat
Les places són limitades. Per motius organitzatius és imprescindible fer la inscripció abans del dia 13 de juny.

Per a més informació:

IMDL - VALLSGENERA: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / 977 61 20 10