Línia directa empreses i emprenedors - viver.empreses@valls.cat - Moodle Emprenedoria i Empresa    -    IMDL Vallsgenera  -  977 61 20 10  -  vallsgenera@valls.cat  -  Ctra. del Pla 37A  -  43800 Valls

NOVES SUBVENCIONS A LES EMPRESES DEL COMERÇ, DELS SERVEIS, L'ARTESANIA I LA MODA

Per al vostre coneixement us informem que va sortir publicada al DOGC núm. 7449 la RESOLUCIÓ per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions a les empreses del comerç, dels serveis, l’artesania i la moda per l’any 2017.

Aquesta nova convocatòria de subvencions s'ha obert per tal de fer costat al sector del comerç, els serveis, la moda i l’artesania, i aconseguir millorar-ne la posada al dia, modernització i rendibilitat, i alhora impulsar un creixement sostenible i respectuós amb l’entorn i el medi ambient.
 
 
Aquests incentius s’adrecen a empreses individuals, associades o agrupades de comerç i del sector de l’artesania i la moda; i inclou 4 línies d’ajuts:
 
1. Programa per la participació en activitats firals sectorials, multisectorials i professionals a Catalunya.
2. Programa per a la transformació digital.
- Presència a internet
- Xarxes socials
- Comerç electrònic
- Màrqueting digital
- Digitalització de l’establiment a peu de carrer
3. Programa per a la nova implantació de comerços i millora comercial dels establiments.
- Per a la recuperació dels locals buits
- Per a la reforma d’establiments
4. Programa per a la promoció i comercialització dels productes artesans
 

El termini de la presentació de la sol·licitud, juntament amb la documentació i annexos corresponents comença el 18 de setembre de 2017 i finalitza el 18 d’octubre del 2017, a excepció del programa per a la nova implantació de comerços i millora comercial dels establiments, que es podran presentar fins a l'exhauriment del pressupost destinat a aquest programa, amb el límit màxim dels 31 de desembre de 2017.

http://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/7449/1633239.pdf

Us adjuntem un RESUM on es descriuen els programes susceptibles de subvenció.

Per qualsevol dubte o aclariment podeu trucar al 977612010 o enviar correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.