Línia directa empreses i emprenedors - viver.empreses@valls.cat - Moodle Emprenedoria i Empresa    -    IMDL Vallsgenera  -  977 61 20 10  -  vallsgenera@valls.cat  -  Ctra. del Pla 37A  -  43800 Valls

INSCRIPCIONS OBERTES DEL NOU CURS DE SERVEIS DE BAR I CAFETERIA !!

Us informem que el dimecres dia 29 de novembre iniciarem un curs per aprendre a desenvolupar i oferir tot tipus de serveis d’aliments i begudes al bar i cafeteria.

Aquest curs està en fase de preparació, i es preveu que finalitzi el 30 d'abril del 2018. Posteriorment es realitzaran les pràctiques en empreses.
L'horari serà de matins i va dirigit a persones en situació d'atur, però la convocatòria contempla un 10% de treballadors/es.

Aquest curs està dissenyat per obtenir una acreditació oficial, un CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT de nivell 2, per poder treballar amb ocupacions vinculades en processos d'elaboració i servei d'aliments i begudes; principalment en el sector d'hoteleria i, en el seu marc, en els subsectors d'hoteleria i restauració, tant la tradicional com la moderna, però també, en menor mesura, en sectors i subsectors com ara el de sanitat, educació o transports i comunicacions.(RD 1700/2007 de 14 de desembre).

Si estàs interessat en rebre informació o en inscriure't, vine a l'edifici de Casa Caritat o fes la preinscripció clicant aquí i et telefonarem perquè puguis assistir a la sessió informativa on explicarem els detalls del curs.

Per a més informació, contacta amb nosaltres al tlf. 977612010, al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o bé presencialment a la Ctra, del Pla, 37.