Línia directa empreses i emprenedors - viver.empreses@valls.cat - Moodle Emprenedoria i Empresa    -    IMDL Vallsgenera  -  977 61 20 10  -  vallsgenera@valls.cat  -  Ctra. del Pla 37A  -  43800 Valls

NETWORKING DE NADAL

És un plaer per a tots nosaltres convidar-vos al "Networking de Nadal" que organitzem a l'Hotel Class Valls, el proper 19 de desembre a les 12.30 hores.

Comptarem amb dos convidats d'honor que ens oferiran dues xerrades breus sobre temes d'actualitat, especialment adreçats a emprenedors i empresaris:

Josep M. Ganyet. "REPTES I OPORTUNITATS DE LA INDÚSTRIA 4.0". Cofundador de Mortensen.co, col·laborador de RAC 1 i La vanguardia, entre d'altres mitjans, expert i divulgador tecnològic.

Josep M. Martorell. "RECERCA+DESENVOLUPAMENT I EMPRESA A CATALUNYA". Director Associat del Centre de Supercomputació de Barcelona i exdirector general de Recerca de la generalitat de Catalunya.

La trobada conclourà amb un aperitiu i amb l'oportunitat de conversar amb ponents i assistents a l'acte.

Preguem que confirmeu la vostra assitència enviant un correu-e a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant a 977 61 20 10.

Moltes gràcies. Us hi esperem!

EQUIP CAMP DE VALLS