Línia directa empreses i emprenedors - viver.empreses@valls.cat - Moodle Emprenedoria i Empresa    -    IMDL Vallsgenera  -  977 61 20 10  -  vallsgenera@valls.cat  -  Ctra. del Pla 37A  -  43800 Valls

L'ESPAI DE L'EMPRENEDOR/A

Lluïsa Campos propietària de la botiga d’alimentació ecològica i graneria de Valls, La Marieta Botiga-Eco, ens explica la seva experiència com a emprenedora i empresària.

                                                  

                                          

 

La Marieta és una botiga d'alimentació ecològica i graneria. És a dir, un petit supermercat on hi podeu trobar tot allò que necessiteu per casa vostra, amb la característica que tots els productes que venem són ecològics. A la part de la Graneria podreu trobar més de 160 referències de productes a granel, tals com arrossos, llegums, pastes, farines, fruits secs, espècies, cereals...

La idea de muntar el negoci va sorgir arrel de la necessitat que tenia degut a diverses intoleràncies alimentaries, de trobar certs tipus d'aliments i complements en un mateix establiment. Mica en mica vam veure que no existia un espai on poder-ho trobar tot i que a més fos ecològic, afegint l'apartat del granel que també aposta pel consum conscient.

Ara que gairebé fa un any i mig que vam obrir portes, valoro molt positivament l'evolució de la botiga, tenim gairebé 600 clients amb la targeta de fidelització de la botiga. I el més important és que encara ara, no passa dia que no entri una nova persona que descobreix que existim. I el millor és que la gent torna, i els que al principi feien petites compres ja s'han convertit en clients habituals. Estem creixent en nombre de clients i en quantitat de compra mitja així que estem molt i molt contents.

El més important del nostre negoci, a més de la singularitat del granel i l'especificitat que tot el que hi trobis sigui ecològic i amb sensibilització a intoleràncies. El tret que ens diferencia crec que és el tracte al client i la proximitat. Alguns dels productes que venem es poden trobar a en grans superfícies amb normalitat, però una persona que es vol introduir al menjar saludable o que li han descobert una intolerància, etc... que es troba d'allò més perduda, aquí és on entra el tracte al client, l'acompanyament, la resolució de dubtes... A més comptem amb l'ajuda d'especialistes tant en Nutrició, com Naturopatia, com Macrobiòtica que són de gran ajuda per acompanyar als nostres clients.

Per ser més competitives necessitem coneixements, per això ens rodegem de persones de gran valor professional que ens aporten el coneixement que ens demanden els nostres clients. I estar pendents de tot allò que els nostres clients puguin necessitar, per això sempre estem pendents i els busquem tot allò que ens demanen i que en el moment no tenim a la botiga. El client és el més important, sense ells no seriem aquí.