Línia directa empreses i emprenedors - viver.empreses@valls.cat - Moodle Emprenedoria i Empresa    -    IMDL Vallsgenera  -  977 61 20 10  -  vallsgenera@valls.cat  -  Ctra. del Pla 37A  -  43800 Valls

JORNADES POWERYOU XPERIENCE JUNIOR I POWERYOU XPERIENCE

Human Age Institute, el Consell Català de Formació Professional, l’Ajuntament de Valls i Vallsgenera. impulsen l’ocupabilitat dels joves a Valls 

Els dies 8 i 9 de març, aquestes entitats organitzen a Valls unes jornades que persegueixen potenciar el Talent jove i afavorir el desenvolupament de les competències professionals més valorades en l’actual entorn professional. 

La jornada del 8 de març, PowerYou Xperience Junior, estarà dirigida a alumnes d’ESO i Batxillerat de 14 a 16 anys. 

La jornada del 9 de març, PowerYou Xperience, estarà dirigida a alumnes d’FP de 16 a 21 anys i comptarà amb la participació de professionals de Recursos Humans d’empreses líders al territori que compartiran amb els assistents els actuals reptes i necessitats de les organitzacions.

Amb la col·laboració de Pablo González (Sevilla, 1994), fundador i CEO de Pangea, la primera plataforma digital dissenyada amb l'objectiu de despertar i enfortir el Talent jove perquè dirigeixi la seva carrera professional cap a l'entorn industrial (robòtica, mecanització, mecatrònica, mateniment industrial, etc...)

Lloc: Hotel Class Valls (Ctra. N-240) - Passeig President Tarradelles, 43800 Valls, Tarragona.