Línia directa empreses i emprenedors - viver.empreses@valls.cat - Moodle Emprenedoria i Empresa    -    IMDL Vallsgenera  -  977 61 20 10  -  vallsgenera@valls.cat  -  Ctra. del Pla 37A  -  43800 Valls

Activa Mútua premia a l’IMDL Vallsgenera per la seva contribució a la disminució i prevenció de l'accidentalitat laboral

La delegada de Valls d'Activa Mútua, Sara Pagà, lliurant el guardó a Joan Carles Solé, president del IMDL Vallsgenera.

 

Recull el guardó el president d'aquesta institució, Joan Carles Solé.

 

Activa Mútua, mútua col·laboradora amb la Seguretat Social número 3, ha guardonat a l'Institut Municipal de Desenvolupament Local (IMDL) Vallsgenera per l'alta conscienciació que demostra a l'hora de controlar i prevenir l'accidentalitat laboral.

L'IMDL Vallsgenera s'especialitza en la gestió i execució dels programes i actuacions de l'Ajuntament de Valls en matèria d'ocupació, formació, empresa, emprenedoria, comerç, turisme i promoció de la ciutat.

El guardó va ser recollit pel president de l’IMDL Vallsgenera, Joan Carles Solé, a la vegada regidor d'Empresa i Ocupació en el consistori vallenc.

Precisament, el bonus és un nou sistema de reducció de les cotitzacions socials en l'àmbit de les contingències professionals per a les empreses que té per objecte reduir i prevenir la sinistralitat laboral.

Activa Mútua té com a previsions per enguany, quintuplicar el nombre sol·licituds de bonus per a les empreses ja que s'ha agilitzat i simplificat el procés, reconeixement i abonament d'aquest incentiu que implementa un sistema centrat en el comportament de la sinistralitat.

Durant la segona quinzena d'abril i la primera quinzena de maig, Activa Mútua informarà a les seves empreses associades de quines compleixen o no amb els índexs del bonus.  

Per a més informació, por contactar amb: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.