Línia directa empreses i emprenedors - viver.empreses@valls.cat - Moodle Emprenedoria i Empresa    -    IMDL Vallsgenera  -  977 61 20 10  -  vallsgenera@valls.cat  -  Ctra. del Pla 37A  -  43800 Valls

 Gran èxit Participatiu a les Jornades PowerYou Xperience Junior i PowerYou Xperience a Valls

Jornada Junior del dia 8 de març, amb més de 100 participants d'alumnes d'ESO 
 
Les Jornades PowerYou Xperience Junior i PowerYou Xperience, que van tenir lloc a l'Hotel Class Valls, els dies 8 i 9 de març, organitzades per Human Age Institute, el Consell Català de Formació Professional, l’Ajuntament de Valls i Vallsgenera, amb l'objectiu d'impulsar l’ocupabilitat dels joves a Valls, potenciar el Talent jove i afavoriel desenvolupament de les competències professionals més valorades en l’actual entorn professional, van tenir una gran participació per part dels estudiants de les escoles i instituts de la comarca de l'Alt Camp. A la jornada Junior del dia 8 de març varen èsser més de 100 participants d'alumnes de 4rt d'ESO i a la Jornada Experience del 9 de març la participació va ser de més de 196 estudiants de batxillerat i cicles formatius.
 
Alumnes que participarán als tallers
 

La primera sessió, PowerYou Xperience Junior, que va tenir lloc el dia 8, va estar dirigida a alumnes d’ESO i batxillerat, amb l’objectiu que els participants desenvolupin el seu autoconeixement i adquireixin una sèrie de coneixements que facilitin la presa de decisions en relació a la seva carrera professional. Els inscrits en aquesta primera sessió van asistir a una xerrada inspiradora impartida pel fundador i CEO de Pangea, Pablo González, la primera plataforma digital dissenyada amb l’objectiu de despertar i enfortir el talent jove facilitant la seva connexió i impulsant la seva relació amb entitats públiques i privades.

 

Després d’aquesta xerrada, els alumnes, dividits en equips de treball, van participar en tres tallers impartits per professionals de recursos humans. El primer, Un món hiperconnectat, té l’objectiu d’identificar, a través de la gamificació, les habilitats TIC que els joves posseeixen. Amb el segon, Encuentra tu pasión, els participants van tenir l’oportunitat de dissenyar el seu perfil professional futur utilitzant un test interactiu. El tercer taller programat, Despertar les competències STEM, va permetre als assistents identificar les competències STEM i detectar aquelles àrees fonamentals per al desenvolupament de la seva carrera mitjançant l’ús de construccions LEGO.

 

Jornada Experience del 9 de març la participació va ser de més de 196 estudiants de batxillerat i cicles formatius

 

El 9 de març, la jornada va estar enfocada a alumnes de Formació Professional, de 16 a 21 anys, i també a alguns alumnes de 2n de batxillerat amb l’objectiu que els estudiants puguin viure una experiència d’ocupabilitat única i completa i que coneguin els reptes que planteja el futur de l’ocupació, així com les competències i habilitats més demandades per les organitzacions en un entorn complex i en canvi constant.

 

Els participants en aquesta segona jornada, PowerYou Xperience, també van poder escoltar la xerrada impartida per Pablo González. Es va obrir un espai de debat entre els estudiants i els representants d’algunes empreses líders al territori, en què ambdues parts exposaran les seves inquietuds i necessitats, i van parlar sobre les competències i habilitats demandades avui a les organitzacions.

 

Jordi Ficapal I Mestres, Maria Garcia i Joan Carles Solé

 

A més, els estudiants inscrits van participar en tallers pràctics sobre com optimitzar el seu currículum en l’era digital o com realitzar un eficaç Elevator Pitch, és a dir, com definir una proposta de valor com a professional en un breu espai de temps. Per acabar la jornada, els alumnes van rebre assessorament personalitzat per a la construcció de la seva marca personal i van poder treballar els seus perfils amb experts en selecció.