Línia directa empreses i emprenedors - viver.empreses@valls.cat - Moodle Emprenedoria i Empresa    -    IMDL Vallsgenera  -  977 61 20 10  -  vallsgenera@valls.cat  -  Ctra. del Pla 37A  -  43800 Valls

CERTIFICACIÓ ACADÈMICA CISCO

 

Nou període de matrícula als cursos CISCO CCNA i Linux Essentials a l’aula Mentor de Valls de Vallsgenera al setembre de 2018.

 

Els cursos CISCO formen part de l'oferta denominada Cursos Especials d'Aula Mentor. Aquests cursos no gaudeixen de la flexibilitat de la resta de l'oferta ja que la data d'inici i fi de cada mòdul està prèviament planificada i tots els alumnes han de mantenir la seva matricula activa al llarg de tot el curs. En acabar la formació, CISCO expedeix un certificat per cada un dels mòduls realzats.

 

Cisco CCNA

 

La matriculació en els cursos Cisco de la convocatòria de setembre de 2018 estarà activa des del 3 al 7 de setembre i les activitats docents comencen el 10 de setembre. En aquesta ocasió, s'ofereix l'itinerari Cisco CCNA6 mòduls 1, 2, 3 i 4.

Per cursar un mòdul Cisco cal haver superat prèviament els mòduls anteriors i cada mòdul te una durada de cinc mesos.

 

Linux Essentials

 

A més es realitza una nova convocatòria de Linux Essentials, curs d'introducció sobre el sistema operatiu Linux que ha estat desenvolupat per NDG i que s'imparteix a l'Acadèmia de Cisco. Aquest curs té una durada de 4 mesos. Les dates de matrícula són del 3 al 21 de setembre. La planificació es pot consultar al web. Les activitats docents del curs comencen l'1 d'octubre.

 

Podeu consultar la informació dels cursos a la pàgina de Mentor: http://www.aulamentor.es

 

Per a informació i matrícula: 977 612010 o al correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.