Línia directa empreses i emprenedors - viver.empreses@valls.cat - Moodle Emprenedoria i Empresa    -    IMDL Vallsgenera  -  977 61 20 10  -  vallsgenera@valls.cat  -  Ctra. del Pla 37A  -  43800 Valls

Nous cursos oberts Aula Mentor Valls i Beques CISCO per a joves entre 18 i 35 anys

 

Cursos oberts Aula Mentor

 

Aula mentor posa en marxa una nova convocatòria de cursos oberts. La matrícula és gratuïta del 4 al 14 d'octubre, per rigorós ordre d'inscripció. La formació començarà el dia 16 d'octubre i el termini per acabar totes les activitats serà de dos o tres mesos segons el curs. Aquests cursos no tenen examen presencial i per tant només s'emet el certificat d'aprofitament o assistència que emet Cisco en el cas dels seus cursos o el certificat que emeten els tutors en el cas de la resta.

 

La relació de cursos que s'ofereixen en aquesta convocatòria és la següent:

 

- Finances personals

- Iniciació a les matemàtiques

- Iniciació a la física

- Introducció a la Ciberseguretat

- Introducció a l'Internet de les Coses

- Emprenedoria digital

- Modulació de la veu

- Iniciació a Salesforce

- Administrador de Salesforce

 

Beques CISCO - Digitalitza

 

També us informem de les Beques Digitalitza, que ha obert CISCO, per a joves de 18 a 35 anys. El termini per a presentar les sol·licituds és el dia 15 d’octubre.

 

Si esteu interessat en algú d’aquests cursos o voleu més informació sobre les beques, poseu-vos en contacte amb: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o truqueu al 977 612010.