Línia directa empreses i emprenedors - viver.empreses@valls.cat - Moodle Emprenedoria i Empresa    -    IMDL Vallsgenera  -  977 61 20 10  -  vallsgenera@valls.cat  -  Ctra. del Pla 37A  -  43800 Valls

NETWORKING D'ESDEVENIMENTS I GASTROTURISME

 

Benvolguts/Benvolgudes,

IMDL Vallsgenera us convida a participar en el networking agroalimentari, d’hosteleria, d’esdeveniments i turisme que es celebrarà el proper 10 de juny a les 9h a l'Hotel Class de Valls

El networking té per objectiu fomentar la relació entre emprenedors, empreses, comerços i qualsevol persona que tingui un negoci relacionat amb el món dels esdeveniments i/o el turisme per tal de intentar crear una xarxa de contactes entre ells.

Com és el  netwoking?  té un format de trobada amb entrevistes curtes i bidireccionals entre tots els participants. En cada entrevista les empreses exposen de forma breu, clara i concisa a què és dedica el seu negoci amb l’objectiu de fer un primer contacte i intercanviar informació de les respectives empreses. L’objectiu de la jornada és trobar quines oportunitats de col·laborar hi ha entre ambdues parts, cercant possibles cooperacions empresarials.

L’acte és gratuït (inclou el material i l’esmorzar). Es recomana portar targetes de visita.

Podeu fer la vostra inscripció enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  o trucant al 977 61 20 10.

Les places son limitades, per motius organitzatius es imprescindible fer la inscripció abans del 6 de juny.

El requisit per poder participar a la trobada és ser emprenedors, una empresa o comerç, ja sigui com a persona física o jurídica.